• Zhuzhou C&W Precious Tools Co., Ltd, ne kemi shumë lajme të freskëta dhe interesante dhe presim me padurim leximin tuaj.

  • Ne kemi pajisjet më të avancuara dhe mund të konkurrojmë me homologët ndërkombëtarë

  • Ne fokusohemi në menaxhimin e projektit të klientit, paraqesim planin fillestar të projektit tek klientët dhe kemi një plan të qartë të projektit

  • Ne fokusohemi në menaxhimin e projektit të klientit, paraqesim planin fillestar të projektit tek klientët dhe kemi një plan të qartë të projektit

#
Rreth Nesh

Zhuzhou C&W Precision Tools Co., Ltd   (C&W Tools) ndodhet në bazën e industrisë kineze të karabit---Zhuzhou. Me vitet e inserteve të indeksueshme R&D、Përvoja e prodhimit dhe   e aplikimit, kompania është kthyer në një ofrues profesional të zgjidhjeve të gamës së plotë në fushën e përpunimit, ne kemi një vegla speciale të forta   shërbime projektimi dhe aftësi prodhuese, kryesisht për futjet e personalizuara dhe produktet karabit etj. ※ Pajisjet dhe strukturat e inspektimit      Kompania ka një grup të plotë të pajisjeve të përpunimit të klasit të parë dhe ...

LEXO MË SHUMË
LAJMET E FUNDIT