• Zhuzhou C&W Precious Tools Co., Ltd, имаме многу свежи и интересни вести и со нетрпение го очекуваме вашето читање.

  • Имаме најнапредна опрема и можеме да се натпреваруваме со меѓународните колеги

  • Ние се фокусираме на управување со проекти со клиенти, доставуваме првичен проектен план до клиентите и имаме јасен распоред на проекти

  • Ние се фокусираме на управување со проекти со клиенти, доставуваме првичен проектен план до клиентите и имаме јасен распоред на проекти

#
За нас

Zhuzhou C&W Precision Tools Co.,Ltd   (C&W Tools) се наоѓа во основата на кинеската индустрија за карбид --- Жужоу. Со годините на индексирачки инсерти R&D、производство и   искуство со апликации, компанијата стана професионален добавувач на решенија со целосен опсег во областа на обработката, имаме силни специјални алатки   услуги за дизајнирање и производствени способности, главно за приспособени   влошки и производи од карбид итн. ※ Опрема и инспекциски структури      Компанијата располага со целосен сет на првокласна опрема за обработка и инструменти за ...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ